Cranen Autoschade
Cranen Autoschade
Home > Autoschade

Uw autoschade in goede handen

Schade aan uw auto is al vervelend genoeg. De emoties, het oponthoud, de nasleep. En het laatste dat u wilt is u zorgen maken over de kwaliteit van het schadeherstel, over de schadeafhandeling, de garantie en het vervangend vervoer.Al sinds 1967 is Cranen Autoschade gespecialiseerd in het schadeherstel van personen- en vrachtauto’s. Dagelijks ontvangen we zakelijke rijders en particulieren met ieder een eigen verhaal. Wij zien het als onze taak om u de schade zo snel mogelijk te laten ‘vergeten’. Daarom staat er altijd een gratis leenauto voor u klaar!

Ondertussen regelen wij voor u de schadeafhandeling met een expert. Maar het voornaamste is natuurlijk dat de schade tot in de puntjes wordt hersteld. Zowel technisch als op het gebied van veiligheid. En uiteraard visueel: u mag er eenvoudig niets meer van zien. Daarom gebruiken we bij Cranen de beste apparatuur en materialen, waarmee efficiënt en milieuverantwoord werken mogelijk is.

Autoschade

»  Diensten
»  Referenties
»  Cases
»  Schade melden
»  Contact
Gerealiseerde projecten
Opleggers
Zwaar transport / diverse
Industrieel en interieur spuitwerk
Laatste nieuws
Jubileumfeest Cranen 50 jaar!!
Cranen autoschade en fleetservice bestaat dit jaar 50 jaar. Dit hebben we op 23 en 24 juni groots gevierd met een jubileumavond en een jubileumdag. Op de jubileumavond hadden we
Lees verder
Autoschade
Diensten
Referenties
Cases
Fleetservice
Diensten
Referenties
Foto's
Print & Sign
Diensten
Foto's
Nieuws
Vacatures
Contactgegevens
Routebeschrijving
Inloggen
Disclaimer
Privacy
Copyright © 2018 Cranen|Website: LaatR.IT